Lite om mig


Annelie Royson
Friskvårdsmassör
 

 

Mitt namn är Annelie Royson och jag kommer ursprungligen från ett litet brukssamhälle i Värmland som heter Björneborg. Jag utbildade mig till förskollärare i början av 80-talet för barn har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid jobbat med människor, vilket jag tycker är roligt, intressant och mycket givande. Årsskiftet 1991-1992 flyttade jag från Göteborg till Uddevalla. Jag har varit gympaledare i 10 år, varit på Uddevalla Rygg&Ledklinik som bl a träningsinstruktör och massör under 1995. 1996 kom våra underbara tvillingar Eric och Frida. År 2000 utbildade jag mig till Friskvårdsmassör på Axelson’s. 2007 startade jag A Royson Friskvård då jag funnits i centrum i ca 13 år.

Vidare utbildning inom kost o hälsa då jag jobbat som rådgivare och coach för Cambridge Viktprogram åren 2006-2019. År 2011 blev jag färdig ”LivsCoach”. 2019 utbildade jag mig till Lymfmassör och massage inom Regndroppstekniken samt healing.

April 2019 flyttade jag hem min verksamhet till Montörvägen (mellan Kapelle o Bohusgården) vilket känns toppen. Du är varmt välkommen att kontakta mig för en skön och avkopplande stund men också för att få en djupare massage för att lösa upp ev muskelknutar etc.


Så här jobbar jag:

Massage

Hos mig får du s.k. klassisk svensk massage, då du kan välja på att få en mjukare och avslappnande massage eller så kan du få en mer djupgående och behandlande massage som löser upp eventuella spänningar och muskelknutar.
Jag masserar även dig som är gravid (efter 12:e veckan).
Du kan välja på halvkropps-, del- eller helkroppsmassage.

Mars 2019 utbildade jag mig till lymfmassör som du kan läsa mer om här: 
 
Jag är även under 2019
Diplomerad Regndroppsmassör och här hittar du mer information om detta.

Välkommen att kontakta mig!
Annelie


TILLBAKA